MinFlex – flextid hurtigt og nemt

Jeg har sammen med programmør Morten Poulsen netop færdiggjort et spændende projekt om registrering af flextid, som hedder MinFlex.
I starten af 2019 blev vi kontaktet af en kunde, der havde behov for en nem og fleksibel løsning til at understøtte medarbejdernes flextid. Og ikke mindst en smart løsning til medarbejderne, så de kan få et godt overblik over deres egen arbejdstid.

Dette uden at kunden vel at mærke, skulle ud og købe et helt løn-, økonomi- eller personalehåndteringssystem. Det var nemlig pågældende kundes erfaring, at det var svært at finde et godt og billigt system, der ikke var et biprodukt af et andet irrelevant stykke software.

Systemet lever nu op til vores kravspecs som vi satte i starten – men vi udvikler fortsat for at gøre det så fedt som muligt, med nye funktioner og forbedringer. Og vores brugere er gode til at melde ind med ønsker og behov.

Læs mere om MinFlex på: https://minflex.dk eller kontakt os på: kontakt@minflex.dk for en snak om hvordan vi kan tilpasse det dit behov.